Gå til innhold

ArtLab#2 – Avskjed (2013)

Hva er en avskjed? Hvilke avskjeder er vonde og hvilke er gode? Noen barn må ta mange flere avskjeder enn andre.

For å finne ut hva barn tenker om dette har Lille Hålogaland Teater sammen med dramatiker Kristin Auestad Danielsen og regissør Katrine M. E. Strøm invitert med seg en gruppe barn fra Prestvannet studentbarnehage. På visningen er det skuespillere fra Lille Hålogaland Teater som står på scenen sammen.

Sondre Pettersen er ansvarlig for det musikalske. I løpet av en intens arbeidsuke vil de arbeide med tekst, rom, bevegelse, og resultatet blir presentert i garasjen på brannstasjonen. Gjør klar for sirener, lek, smerte og sannhet.

Ut over våren vil Hålogaland Teater i samarbeid med scenekunstnettverket RadArt presentere teaterstunt. Sammen med inviterte scenekunstnere vil vi forske i sceniske former, leke med tekster, krangle med samtida og skyte fra hofta.

I beste dogmestil er det kort prøvetid og enkle virkemidler som gjelder i et uhøytidelig møte med publikum. Noen vil være på teatret, andre på Rådstua. Eller i en leilighet i Tromsdalen. Eller i et telt. Eller i et butikkvindu. Bli med på vårt kunstneriske utviklingsprosjekt og la oss høre hva du synes er kunst!

 

ArtLab#2 er utviklet i samspill med Ferske Scener.

 

Se video her: