Gå til innhold

Walking within the Frame

Walking Within the Frame er en forestilling der publikum går på en naturvandring i skogsområdene . Hver publikummer vil få en telefon i begynnelsen av forestillingen, og denne telefonen vil fungere som deres turfølge, guide og utøver. Publikum vil oppleve forestillingen samtidig, og de vil gå både alene og sammen. Telefonen, vandringen og naturen er alle en del av samme opplevelse. De vikler seg inn i hverandre, forstyrrer, styrker og transformerer hverandre.

Er det et potensial for at teknologi kan vise vei til en kroppslig opplevelse av naturen. I denne forestillingen ønsker vi å revurdere forholdet mellom teknologi, vandring og natur – potensielt kan nye hierarkier dukke opp?

De kunstneriske lederne for forestillingen er den prisbelønnede performancekunstneren Maria Oiva (www.mariaoiva.com) og  norsk-finske Kristina Junttila (www.kristinajunttila.com). Forestillingen er utviklet i samarbeid med interaktive kartutviklere Zoneatlas (https://zoneatlas.com).

 

Forestillingskonsept og produksjon:  Maria Oiva og Kristina JunttilaApp-design: Miiro Seppänen/ZoneatlasProdusent: Reality Research Center i samarbeid med Ferske Scener.
Støttet av: Taiteen edistämiskeskus, Davvi senter for scenekusnt, Nordisk Kulturfond.

https://todellisuus.fi/kavelyn-tiella/