Gå til innhold

Tekstivalmusiker på Scenetekstivalen 2020: Aggie Frost

Aggie Frost var del av den tidlige norske elektronika-bølgen på 90-tallet, og er langtidselverandør av melankolsk, drømmende elektronisk pop. Utgitte album: Bedsit Theories (1998), Melodica (2001), Love! Revolution!(2007) og Radiomagnetic (2012). De siste årene har Aggie jobbet aktivt som låtskriver, komponist og produsent for musikk til tv, film, teater og kunstinstallasjoner. Nå er hun tilbake med nytt soloprosjekt og albumet Perlemor, som hun kaller filmatisk elektronisk pop. Denne gang synger hun på egen dialekt hvor hun trekker lytteren nærmere til seg gjennom tekstene, som er nære, personlige og visuelle.

– Jeg tiltrekkes av melankolien i filmer, iscenesettelsen for å liksom destillere hva livet handler om og samhandlingen mellom en filmscene og musikken, forklarer Aggie. – Jeg vet at det ikke kan være sånn, men jeg har i bunn en lengsel etter at livet kan være mer som på film.

Fredag kveld, under etterpåsnakken etter HUS, og lørdag kveld, under den faglige kaféen, spiller hun låter fra sitt nye album.

Serverering: Bryggeri 13

www.aggiefrost.com

Hør to av de nye låtene:

 

 

Foto: Rune Stokmo