Gå til innhold

Dramanatt: Lesning av storverket OSV.


 Av Johan Harstad               Tidspunkt: 30. april kl 22.00 Tromsø Bibliotek


Vi feirer natt til 1. mai med en unik happening på Tromsø Bibliotek:  OSV. av Johan Harstad framføres for første gang offentlig i sin helhet. Hele tolv skuespillere og musikere leser Harstads drama om moderne krigshistorie og menneskers manglende evne til å ta lærdom av den.

OSV. er resultatet av forfatterens år som husdramatiker på Nationaltheatret. En redigert versjon ble presentert på Teatret på Torshov i fjor. Teksten er gitt ut i bokform på Gyldendal, og fikk strålende kritikker.

Natt til 1. mai rigger vi til med madrasser for publikum og serverer kaffe og nattmat underveis. Velkommen til en natt du aldri vil glemme!


Varighet 8 – 9 timer.

Visningen er støttet av Nationaltheatret og Gyldendal Norsk Forlag


Billettpris: 100,- eller 50,- (med festivalarmbånd)


Om forfatteren:
Johan_HarstadJohan Harstad(f. 1979) norsk forfatter, født i Stavanger og bosatt i Oslo. Johan Harstad debuterte i 2001 med en samling prosatekster Herfra blir du bare eldre. Hans første roman Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt myldret kom ut i 2005. I 2009 var han ansatt som husdramatiker på Nationaltheateret. Skuespillet OSV. som leses i sin helhet er resultatet av hans år der.