Gå til innhold

Eit nytt Andlet

Tirsdag 25. april kl. 19:00
Rådstua Teaterhus, Provisoriet

Stykket handler om en liten øy i det norske havgapet der Erika bor med sin familie. En dag forsvinner søsteren hennes. Sorg, frykt og forvirring preger menneskene, og slår sprekker i idéer som karakter, tid, sted og situasjon.

 

Karoline Una Moen er dramatiker og dramaturg fra Bodø. I 2020 deltok hun i Debutantprogrammet til UNG TEKST ved Unge Viken Teater, hvor hun utviklet stykket «Eit nytt andlet». Stykket skal settes opp av teateret i 2023 med Victoria Meirik på regi under tittelen «Break her new». Forestillingen skal spille for målgruppa 16-25 og reise til videregående skoler, folkehøgskoler samt spille i åpent salg. Den får premiere på Vega Scene i Oslo den 26. oktober 2023.

Karoline har en master innen Writing for Stage fra Royal Central School of Speech and Drama i London og en påbegynt kunstnerisk PhD innen scenetekst fra det samme universitetet. Noen av hennes siste arbeider inkluderer manusene Dyregrava (2022) som ble utviklet med støtte fra Unge Viken Teater, Brennøye (2022) som har premiere på Svømmehallen Scene i 2023 og prosjektet Moja på Tvoja (2022) som ble skapt i samarbeid med Pikene på Broen. Karoline er en del av Davvis talentsatsning «Uredd».

 

Aktører på lesningen er
Guri Johnson, Jørn Fuller Gee, Kristine Henriksen og Iver Innset.

Takk til Hålogaland Teater som har lånt oss skuespillere til lesninger under Scenetekstivalen!